Nguyên liệu:
- Khoảng 250gram (2 chén) đậu cô que
- 3 lát đậu hủ khô ngâm mềm (loại chất đạm chay khô)
- 1 củ cà-rốt
- Bột nêm từ nấm
- Dầu ăn
- Đậu rửa sạch, thái sợi ngâm sơ qua nước muối, cho ra rổ ráo nước.
- Đậu hủ (chất đạm chay khô) ngâm mềm vắt nước, ướp với chút muối, xé nhỏ.
- Cho dầu ăn vào chảo, cho đậu hủ (chất đạm chay khô) vào xào cho săn lại.
- Cho tiếp cà-rốt thái sợi, đậu, xào chín (có thể thêm chút nước).
- Cuối cùng nêm bột nêm.
Ingredients:
- 2 cups of green beans (julienned, soak in salt water solution, then drain in a colander)
- 3 slices of textured vegetable protein (TVP) or fried tofu (soak and marinate with a little salt, then tear into smaller pieces)
- 1 carrot (julienned)
- 1 mushroom seasoning powder
- Cooking oil
Heat a skillet. When it's hot, put a couple tablespoons of oil in. Stir fry the TVPs for a couple minutes, then add string beans and carrot. Cook until the desired softness is achieved (you may want to add a little water). Season with mushroom powder. Enjoy!